1. Bestellingen en levering 1.1. Alle bestellingen die via onze website worden geplaatst, zijn onderhevig aan aanvaarding door Customize-it. 1.2. Na het plaatsen van uw bestelling ontvangt u een bevestiging per e-mail met de details van uw bestelling en de verwachte levertijd. 1.3. De levertijd varieert afhankelijk van het product en de personalisatie die u heeft gekozen. De gemiddelde levertijd is 2-5 werkdagen na ontvangst van uw betaling. 1.4. Wij doen ons best om de producten zo snel mogelijk te leveren, maar kunnen niet aansprakelijk worden gesteld voor vertragingen buiten onze controle.

  2. Verzendkosten 2.1. De verzendkosten worden berekend op basis van het gewicht en de grootte van uw bestelling en worden weergegeven tijdens het afrekenen. 2.2. Voor bestellingen boven een bepaald bedrag kan gratis verzending worden aangeboden.

  3. Annuleringen en wijzigingen 3.1. U kunt uw bestelling kosteloos annuleren of wijzigen binnen 24 uur na het plaatsen van de bestelling. Neem hiervoor contact op met onze klantenservice. 3.2. Na 24 uur kunnen wij geen annuleringen of wijzigingen meer accepteren, omdat uw bestelling mogelijk al in productie is genomen.

  4. Retourneren en ruilen 4.1. Vanwege het gepersonaliseerde karakter van onze producten kunnen we geen retouren of omruilingen accepteren voor producten die correct zijn geproduceerd volgens uw specificaties. 4.2. Als uw product beschadigd of defect is bij ontvangst, neem dan binnen 7 dagen na ontvangst contact op met onze klantenservice om een vervanging of terugbetaling te regelen.

  5. Aansprakelijkheid 5.1. Customize-it is niet aansprakelijk voor eventuele indirecte schade, gevolgschade of verlies van inkomsten als gevolg van vertragingen in de levering, defecte producten of andere oorzaken die buiten onze controle vallen.

  6. Overmacht 6.1. Customize-it is niet aansprakelijk voor vertragingen in de levering of het niet nakomen van onze verplichtingen als gevolg van overmacht, zoals natuurrampen, oorlog, stakingen, pandemieën of andere omstandigheden buiten onze controle.

  7. Wijzigingen in leveringsvoorwaarden 7.1. Customize-it behoudt zich het recht voor om deze leveringsvoorwaarden te wijzigen. Eventuele wijzigingen zullen van kracht zijn vanaf de datum waarop ze op onze website worden gepubliceerd.