Privacybeleid Customize-it

  1. Inleiding 1.1. Customize-it respecteert de privacy van haar klanten en bezoekers van de website. In dit privacybeleid wordt uiteengezet hoe Customize-it omgaat met de persoonsgegevens die worden verzameld.

  2. Verzameling en gebruik van persoonsgegevens 2.1. Customize-it verzamelt persoonsgegevens zoals naam, adres, e-mailadres en telefoonnummer wanneer klanten een bestelling plaatsen of een account aanmaken op de website. 2.2. Deze gegevens worden gebruikt om de bestellingen te verwerken, te leveren en om met klanten te communiceren over hun bestellingen. 2.3. Customize-it kan de gegevens ook gebruiken om klanten te informeren over aanbiedingen, nieuws en andere relevante informatie, indien de klant hiervoor toestemming heeft gegeven.

  3. Beveiliging van persoonsgegevens 3.1. Customize-it neemt passende technische en organisatorische maatregelen om de persoonsgegevens van klanten te beveiligen tegen verlies, diefstal of ongeoorloofde toegang.

  4. Delen van persoonsgegevens met derden 4.1. Customize-it deelt persoonsgegevens niet met derden, tenzij dit noodzakelijk is voor de uitvoering van de overeenkomst of indien Customize-it hiertoe wettelijk verplicht is.

  5. Bewaartermijn 5.1. Customize-it bewaart persoonsgegevens niet langer dan noodzakelijk is voor de doeleinden waarvoor ze zijn verzameld, tenzij er een wettelijke bewaartermijn van toepassing is.

  6. Rechten van betrokkenen 6.1. Klanten hebben het recht om hun persoonsgegevens in te zien, te corrigeren, te verwijderen of de verwerking ervan te beperken. Klanten kunnen hiervoor contact opnemen met Customize-it via de contactgegevens op de website.

  7. Cookies 7.1. De website van Customize-it maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te optimaliseren en om geanonimiseerde statistieken bij te houden over het gebruik van de website.

  8. Wijzigingen in het privacybeleid 8.1. Customize-it behoudt zich het recht voor om wijzigingen aan te brengen in dit privacybeleid. Het wordt aanbevolen om dit privacybeleid regelmatig te raadplegen.